29/11/10

Questions and answers....

Ero..τήσεις που ζητούν απαντήσεις. Περιμένω τις απαντήσεις σου...
                                                                     
1. Θυμάσαι όταν σου πήρα αυτά τα πέδιλα Dolce & Gabbana? Που και πως θα ήθελες να τα δείξεις πιο πολύ?
α) Στο internet, να ανεβάσω φωτογραφία σου όπου θα φοράς μόνο τα πέδιλα. Να σε χαζεύουν στον υπολογιστή και να σου αφήνουν προστυχα comments?
β) Στο αυτοκίνητο με τα πόδια ψηλά και ανοιχτά να τα ακουμπάς μπροστά στο τζάμι και να σε παίρνουν μάτι οι περαστικοί.
γ) Σε ενα μπάρ, να κάθεσαι σε ψηλό σκαμπό, φορώντας κοντή φούστα και καλτσοδέτα και να τρίβεις τα πόδια σου πάνω μου ενώ συζητάμε, δείχνοντας πόσο καλά ξέρεις να με καυλώνεις και πόσο sexy είσαι.
                                                                

2. Το καινούριο σου φόρεμα που το δοκίμασες προχτές και καύλωσα τόσο που σε πήρα αμέσως πάνω στο τραπέζι: Που θα φαντασιωνόσουν να το φορέσεις εκτός σπιτιού?
α) Στο σινεμά, να μπεις με την καμπαρτίνα σου και να την βγάλεις αφού αρχίσει η ταινία. Να σε χουφτώνω και να σε καυλώνω σε όλη την ταινία. Να μου τον παίζεις, να χύνω στο φόρεμα σου και όταν ανάψουν τα φώτα να δουν όλοι πόσο πρόστυχο τσουλάκι είσαι.
β) Στο αυτοκίνητο, να σου βάζω δάχτυλο, να παίζω με το μουνάκι σου όσο θέλω και λίγο πριν χύσεις να σταματήσω σε ένα περίπτερο στην Λεοφώρο, να κατέβεις και να αγοράσεις κάτι.... να ακούς τα κορναρίσματα και τα πειράγματα από περαστικούς.
γ) Σαββατόβραδο σε ένα κλαμπ... να με ακολουθήσεις προς τις τουαλέτες. Να στριμώχνεσαι ανάμεσα σε άντρες και γυναίκες προχωρόντας, να νιώθεις χέρια να σε χουφτώνουν παντού, ανάμεσα στα πόδια μέσα από το καυτό φόρεμα στο υγρό σου μουνάκι, ώσπου να φτάσεις στην τουαλέτα για να πέσεις στα γόνατα σαν φτηνό πουτανάκι και να μου ρουφήξεις τον πούτσο όπως μόνο εσύ ξέρεις για να ξεκαυλώσω... και ύστερα να φύγουμε ακολουθώντας την ίδια διαδρομή προς τα πίσω.

3) Για να σου χαρίσω αυτό τι στρινγκάκι, που θα ήθελες να σε βάλω να αφήσεις το παλιό που φοράς?
α) Να το πετάξεις έξω από το αυτοκίνητο επιδεικτικά όπως τόσες φορές έχεις κάνει.
β) Να το "ξεχάσεις" στο εστιατόριο κάτω από το τραπέζι και να σηκωθείς να φύγουμε υγρή και καυλωμένη ενώ σκέφτεσαι αν φαίνεται πεταμένο στο πάτωμα κάτω από το τραπέζι.
γ) Στο σινεμά αφού το βγάλεις και ανοίξεις τα πόδια για να σου χώνω δάχτυλα και τον δονητή σου, και αφού στο τέλος φορέσεις το καινούριο, να προχωρήσεις προς την έξοδο να το αφήσεις να πέσει μπροστά σε αυτόν που σε πήρε ματι περισσότερη ώρα απ' όλους.

4) Ποιο δημόσιο μέρος που ξεκαύλωσα μέσα σου θυμάσαι σαν το πιο ωραίο και θες να το ζήσεις αυτή την στιγμή?
α) Έξω από το Τσεχοσλοβάκικο εστιατόριο, καλοκαίρι σε ένα στενάκι, στα όρθια και γρήγορα.
β) Χειμώνα στο αυτοκίνητο έξω από το fish restaurant πάνω στην Λεωφόρο...
γ) Στην πλατεία της γειτονιάς στα όρθια.
δ) Στην παραλία στο πλάι ξαπλωμένη με αργές και βασανιστικές κινήσεις να μπαίνω στο μουνάκι σου ενώ εσύ προσπαθούσες να μην κινείσαι πολύ γρήγορα ώστε να μην καταλάβουν άλλοι ότι γαμιέσαι στην παραλία μπροστά τους.
ε) Άλλο. Ποιο?

5) Ποιο δημόσιο μέρος που σου έβαλα δάχτυλο απόλαυσες ποιο πολύ?
α) Στο ωραίο wine restaurant που σήκωνες ψηλά την φούστα σου και καθόσουν γυμνή και με έβλεπες να καυλώνω απίστευτα.
β) Στο sushi bar που σου έσκισα το δικτυωτό καλσόν τελείως και σε έκανα να χύσω με το δονητή σου, ενώ ο σερβιτόρος παρακολουθούσε τον οργσμό σου.
γ) Στο κινέζικο στην Γλυφάδα που έβαλες στην τουαλέτα τον δονητή με το τηλεκοντρόλ και έπαιζα μαζί σου για ώρα τόσο που μετά τρέξαμε στο ξενοδοχείο εκεί κοντά και ξεκαύλωσα μέσα σου πολλές φορές.
δ) Στο αυτοκίνητο που σε βασάνιζα με τα δάκτυλά μου τόσο πολύ που στο τέλος πάρκαρα στην Λεοφώρο εκεί που κάνουν πιάτσα οι πουτάνες, βγήκα έξω ήρθα στη θέση του συνοδηγού και σε έκανα να χύσεις γλύφωντας το υγρο σου μουνάκι.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

α γ β α γ
Ν.