30/8/14

How to become a slut in 60 minutes....

Απόψε θα δεις πόσο εύκολα μπορείς να γίνεις ένα πρόστυχο πουτανάκι....

21:30'  - Θα ξεκινήσουμε με χαλαρό ποτάκι στην βεράντα...daquiri φράουλα.... απαλή  μουσική, φιλιά στο στόμα, τα χέρια μου θα χαϊδεύουν τα πόδια σου...

21:50 - Σταδιακά θα νιώθεις ότι ερεθίζεσαι... το μουνάκι σου θα γίνει υγρό... ο κινδυνος  να  σε δουν οι γείτονες να πηδιέσαι στην βεράντα θα είναι κάτι που σιγά σιγά δεν θα σε ενοχλεί... καθώς μάλιστα τα χέρια μου θα αρχίσουν να χουφτώνουν το μουνάκι σου, θα αρχίσει να σου αρέσει η ιδέα να πηδηχτείς στην βεράντα... θα ανοίξεις τα πόδια να δω το υγρό σου μουνάκι αδιαφορώντας για όλα τα άλλα... θα σου βάλω ένα δεύτερο ποτό...

22:00 - Θα σε γλύψω στο μουνάκι σου για ώρα ενώ πίνεις το δεύτερο ποτό σου... θα ζαλιστείς και θα καυλώσεις τόσο που θα θές να σε κάνω να χύσεις... από το σημείο αυτό και μετά θα σαι έτοιμη να κάνεις ο,τι σου πω... θα σου βάλω τον δονητή στο μουνάκι σου...  στην χαμηλότερη σκάλα... δεν θα μπορείς να χύσεις αλλά θα μένεις καυλωμένη και μισοχυμένη... θα πάρω έναν μαρκαδόρο και θα γράψω στο κωλαράκι σου ότι είσαι "καυλωμένο πουτανάκι"...


22:20 - Με τον δονητή μέσα σου θα σου δώσω σκαμπίλια στο κωλαράκι σου... θα σκέφτεσαι ότι σου αξίζει αφού είσαι ένα αχόρταγο καυλωμένο πουτανάκι.... Θα σου ζητήσω να φορέσεις τα τακούνια σου και αφού κατεβάσεις το κοντό φορεματάκι σου θα πρέπει να βγεις έξω και να πας σε ένα περίπτερο να αγοράσεις προφυλακτικά για να μου τα φέρεις... Με τον δονητή σε λειτουργία να σε έχει στα όρια του να χύσεις, τα σημάδια από τα σκαμπίλια στο κωλαράκι σου, και την φράση "καυλωμένο πουτανάκι" γραμμένη πάνω σου θα πρέπει να περπατήσεις 500m και να βρεις προφυλακτικά... Σημείωση: Λεφτά δεν θα έχεις πάνω σου... Θα πρέπει να παρακαλέσεις και να εξηγήσεις ότι έχεις απόλυτη ανάγκη έστω και για ένα προφυλακτικό... Αν δεν δεχτεί ο πρώτος πήγαινε σε άλλο περίπτερο ή ζήτα από περαστικούς... Εν ανάγκη σήκωσε την φούστα σου να δουν όλοι πόσο ανάγκη έχεις ένα προφυλακτικό για να πηδηχτείς... Έχεις τον τρόπο σου... Τι λές θα τα καταφέρεις? 

Αν ναι, τότε θα σε πηδήξω ξανά και ξανά, θα απολαύσεις τον πούτσο μου μέσα σου για όση ώρα θες και αντέχεις.....

Αν όμως δεν καταφέρεις να γυρίσεις πίσω με το προφυλακτικό, ή αν δεν αντέξεις άλλο να περιφέρεσαι καυλωμένη και κάτσεις σε κανένα παγκάκι ή στην άκρη του δρόμου και βάλεις δάχτυλο για να ξεκαυλώσεις.....τότε θα σε τιμωρήσω... θα ξαπλώσεις στα κρύα πλακάκια της βεράντας γυμνή και θα σε κάνω να χύσεις ξανά και ξανά έτσι... ενώ θα απολαμβάνω το ποτό μου.... 

Κάτσε λοιπόν από τώρα και σκέψου με ποιον τρόπο ένα μισοχυμένο καυλωμένο πουτανάκι θα κατάφερνε να πάρει ένα προφυλακτικό δωρεάν, και τι θα έπρεπε να δώσει σε αντάλλαγμα... 
Τι λές θα τα καταφέρεις? 









5/8/13

Instructions



Σκέφτηκα να σε ενημερώσω για το πρόγραμμα που θα ισχύσει από Δευτέρα...

Κατ'αρχήν από την στιγμή που θα συναντιόμαστε το απόγευμα θα κάνουμε το μπανάκι μας και θα σταματάς να φοράς εσώρουχα ως την επόμενη μέρα το πρωί.  Σύμφωνοι? 

Θα σε φιλάω παντού και το βραδάκυ πριν σηκωθούμε για να βγούμε θα σε γλύφω και θα σε φτάνω στα όρια να τελειώσεις... Μου αρέσει να σε αφήνω έτσι γιατί λειτουργείς σαν καλό πουτανάκι όταν βγαίνουμε και είσαι ήδη υγρή.

Όπου βγαίνουμε κάθε βράδυ θα φοράς αλυσιδίτσα στο πόδι, ένδειξη ότι είσαι πουτανάκι και όπως είπαμε καθόλου εσώρουχα. 
Σε πειράζει αν θεωρηθείς  πουτανάκι φορώντας αλυσιδίτσα στο πόδι? 

Κάθε μέρα θα δείχνεις το μουνάκι σου στον κόσμο... Στο τέλος της βραδιάς θα κάνεις πάντα μια εκτίμηση του πόσοι/πόσες είδαν το μουνάκι σου... Ο αριθμός 3 είναι το ελάχιστο. Διαφορετικά δεν θα γυρίζουμε σπίτι... Θέλεις να δείχνεις το τέλειο μουνάκι σου σε αγνώστους μικρή μου? 

Ξεκινάμε λοιπόν:

- Δευτέρα στον κινηματογράφο... Θα σου βάζω δάχτυλο, θα μου τον παίζεις και αν θέλω να  χύσω θα γλύψεις τα πάντα στα σκοτεινά.  

- Τρίτη Βόλτα για ποτό στην παραλιακή.... θα παραγγείλουμε σαμπάνια σε τραπεζάκι... θα χορεύουμε και θα τρίβεσαι πάνω μου... θα σου σηκώνω την φούστα και θα σου έχω κάνει τατουαζακι λιγο πιο κατω απο το μουνάκι σου.... Θα σταματήσουμε μονο οταν βεβαιωθεις οτι εχεις δειξει το τατουαζ αρκετά σε όλους.  

Στην διαδρομή φυσικά θα έχεις τα πόδια ψηλά στο ταμπλό ώστε να μην χασουμε την ευκαιρία να δείξουμε σε όλους πως μου αρεσει να σου βαζω δάχτυλο και να σε κάνω να τελειώνεις δημόσια. 

-Τετάρτη στο σπίτι... παραγγέλνουμε φαγητο... Θα το παραλάβεις εσύ ντυμένη σαν πουτανάκι. 
Θα το απολαύσουμε και ύστερα  θα παίξουμε στην βεράντα ένα νέο παιχνίδι που θα σκεφτούμε και θα κατασκευάσουμε μαζί!

Πέμπτη 11:30 ακριβώς έρχεσαι με το αυτοκίνητο στην Γλυφάδα και αφήνεις τα αλαρμ αναμμένα εκει που κάνουν πιάτσα οι πορνες.... Περνάω μετά το Ρόταρυ και σε ψωνίζω... Πάμε Αστέρα Βουλιαγμένης για ποτό, δονητή με  τηλεκοντρόλ στο μουνάκι σου και θα σε βασανίζω και εκεί.... Θα αφήσω το παιχνιδάκι να κάνει το μουνάκι να χύσει όταν θα χεις μετρήσει 5 άτομα που θα χουν  δει οτι είσαι μια γυμνή πουτάνα....

Πειραζει να σε λένε γυμνή πουτάνα?


Αυτά μόνο για την πρώτη εβδομάδα του Ιουλίου... αν δεχτείς να τα κάνεις όλα αυτά θα έχεις δωράκια, θα νιώσεις ακριβή πόρνη πολυτελείας, θα σε δουν να σε παίρνω δημόσια, θα πάμε στα καλύτερα μέρη, θα είναι σαν διακοπές, το πρωί δουλεία και το βραδυ πόρνη.... Θες έναν τέτοιο διπλό ρόλο? 

Συμπληρωματικά, και για να γίνουν όλα αυτά, θέλω να συμφωνήσεις στο εξής για τον Ιούλιο.... 
ΘΑ χύνεις μόνο οταν σου πώ εγώ.... ΘΑ ελέγχω ακόμα και το πότε θα αγγιζεις το μουνάκι μου. 
Δέχεσαι?

Είσαι έτοιμη να αναγκαστείς μια μέρα να πέσεις για ύπνο νιώθοντας το μουνάκι σου να καίγεται από καύλα?

Παράλληλα και για να μένεις συνέχεια καυλωμενη θα σου στέλνω και κάποιες μικρές αποστολές με εμαιλ...

Ο τίτλος του καθε email θα είναι Εντολή νρ1, 2 κλπ. Θα ανοίγεις τα email αυτά μονη σου στο σπίτι (πχ στο μπανιο οταν ετοιμαζεσαι) να διαβάσεις τι πρέπει να κάνεις. Μην τα ανοιγεις νωριτερα, αλλά  μονο όταν έχεις το χρόνο να κάνεις αυτά που σου λέω.  Θα είναι μικρά απλά πραγματάκια που θα σε κρατάνε σε εγρήγορση και θα σου υπενθυμίζουν τον ρόλο της πουτάνας...

Θα λάβεις την πρώτη (απλή και εύκολη) όταν θα χεις απαντήσει στο email ayto για να το ανοιξεις  οταν μπορεις εσυ... 

Επίσης αυτό που θέλω να γίνεται  για να ελέγχω καλύτερα μουνάκι μας και να μπορώ να ελέγχω το πότε θα το κανω να γίνεται μούσκεμα και να χύνει θα πρέπει να θεσπίσουμε την εξής αρίθμηση που σκέφτηκα:

0= Τίποτα
ως
10= Χύνω!

Όποτε σε ρωτάω θα μου λες ένα νούμερο που περιγράφει πως είσαι εκείνη την στιγμή.... Από το 9 και πάνω θα μου λες πάντα μόνη σου "Είμαι στο 9!" ώστε να ξέρω αν θα σε αφήνω να πας στο 10 ή όχι.
Κατάλαβες? 

Δώσε μου ένα νούμερο τώρα:

25/1/13

Άδεια για να χύσεις....



Θα ξεκινήσουμε με ένα όμορφο δείπνο στο σπίτι. Θα σου παραγγείλω sushi, και καλό λευκό κρασί.

Θα κάνεις το μπάνιο σου, μην φορέσεις εσώρουχα, ντύσου έτσι:








"Θέλω τον πούτσο σου περισσότερο από οτιδήποτε άλλο", σκέφτεσαι τώρα.  Θέλεις να τον νιώσεις να σε γεμίζει.

"Θα το πάρεις μέσα σου μικρή μου απόψε. Όμως πρώτα θα με ικανοποιήσεις και με άλλους τρόπους. πρώτα."


Θέλω πρώτα να σε δω στα γόνατα.  Να  με κοιτάς με  αμηχανία και να  στο λέω ξανά. "Στα γόνατά τώρα .... θέλω να είσαι ένα βρώμικο πουτανάκι και να γονατίσεις με μισοσηκωμένη την φουστίτσα σου. "




Θα πάρεις το καυλί μου στο καυτό υγρό στόμα σου. Θα ρουφάς παθιασμένα γονατιστή με τα χέρια δεμένα πίσω από την πλάτη σου. 
 "Σου άρεσει αυτό; Θέλεις το καβλί μου στο στόμα σου;" 




"Ναι. Είμαι ένα πουτανάκι που θέλει να κάνει πίπες. Θα σου κάνω ο,τι θες αρκει να με αφήσεις να τελειώσω απόψε" Θα μου λες.

Θα σε γυρίσω στα τέσσερα και θα έρθω πίσω σου...θα δω το υγρό πρόστυχο μουνάκι σου. Ξέρω ότι χρειάζεται ένα καλό γαμήσι και θα είναι δύσκολο να σταματήσω τον εαυτό μου, αλλά θέλω να σε γαμήσω με το δονητή πρώτα. Θέλω να σε δω να τον παίρνεις όλο τον δονητή σε maximum ταχύτητα   βαθιά από πίσω. 





Μπορείς να χύσεις εύκολα με αυτό αλλά δεν θα τολμήσεις. Όσο κι αν τρελαίνεσαι να χύνεις ξανά και ξανά θα κρατηθείς σαν υπάκουη πουτάνα.

Θα παίζω με τον δονητή πάνω στην κλειτορίδα σου...θα σε ακούω να βγάζεις φωνούλες όλο αγωνία μην κάνεις το λάθος και χύσει το ανυπάκουο μουνάκι σου και μετά τιμωρηθείς. 
ΘΑ νιώθεις ταυτόχρονα σκαμπίλια στο κωλαράκι σου... που θα σε πονάνε αλλά θα σε κάνουν να νιώθεις απόλυτα υποταγμένη κι αυτό θα σε τρελαίνει κι άλλο.
                                                      

"Σε ικετεύω μπορώ να χύσω τώρα?" θα ρωτάς - "γάμα με σε παρακαλώ" θα φωνάζεις!






Θα παίξω τόσο πολύ με το δονητή στο μουνάκι σου που θα σε κάνω να μιλάς σαν πόρνη.

Πώς νιώθεις? θα σε ρωτήσω.

"Νιώθω πουτάνα" θα ψιθυρίζεις - "θέλω πούτσο" θα μου λές.

Θα φέρω τον πούτσο μου στο στόμα σου...

Κι αν αντί για το μουνάκι τελειώσω στο στόμα σου πουτανάκι μου? Σε πειράζει, θα σου πω...

"Οχι"...θα ανοίξεις το στόμα ικετευτικά ελπίζοντας να χώσω εκεί τον πούτσο μου...
Θα ρουφήξεις αχόρταγα...





και θα ανταμειφθείς... θα γλύψεις καλά και μετα΄θα έρθω μπροστα και θα πηδήξω στο μουνάκι. 

Θα σε καρφώσω και θα χύσεις δυνατά - φωνάζοντας πόσο πουτάνα είσαι. 

Θα το βγάλω όλο σε βίντεο να σε δείξω στο Internet πως ρουφας πως γονατίζεις πως χύνεις... να είσαι ενα δημόσιο πουτανάκι....

Πες μου πως νιώθεις που όλοι ξερουν πόσο πουτανακι είσαι και σε βλέπουν να γαμιέσαι? Περιμένω απάντηση... αν δεν θες να τιμωρηθείς απόψε!






8/1/13

Δεμένη με τα πόδια ανοιχτά...




Μου αρέσει απίστευτα αυτή  η φωτογραφία σου... Δεμένη στον καναπέ με τα πόδια ανοιχτά.
Θα σε δέσω έτσι κι απόψε...
Θα απολαμβάνω τον τρόπο που θα με κοιτάς. Υγρή και ερεθισμένη με τα πόδια ανοιχτά - να περιμένεις τις κινήσεις μου.
Θα τρίβεις το υγρό μουνάκι σου στον καναπέ. Θα ξεκουμπώσω το παντελόνι μου και θα φέρω τον πούτσο μου στο πρόσωπό σου. Εσύ απλά θα ανοίξεις το στόμα σου  και θα εγώ  μπαινοβγαίνω μέσα του βαθιά. Μόνος σου σκοπός να με κάνεις να καυλώσω, να με αφήσεις να χρησιμοποιήσω το στοματάκι σου για να ξεκαυλώσω.
Δεν θα χύσω στο στόμα σου. Θα κατέβω χαμηλά, θα βάλω προφυλακτικό και θα σε γαμήσω στο καυλωμένο μουνάκι σου... Δυνατά θα νιώθεις τον πούτσο μου να σε γαμάει ενώ είσαι δεμένη με τα πόδια ανοιχτά σαν πουτάνα. Δεν θέλω να χύσεις ακόμα. Όταν τελειώσω και ξεκαυλώσω μέσα σου, θα βγάλω το προφυλακτικό και θα το αφήσω να χυθεί στο στήθος σου. Θέλω να σε δώ να κωλοτρίβεσαι δεμένη στον καναπέ ενώ θα βάλω ένα ποτό. Θα σε αφήσω να γλύφεις υποτακτικά το προφυλακτικό όσο εγώ θα πίνω το ουίσκι μου. Θα με παρακαλάς να έρθω πάλι και να μπώ μέσα σου - στο στόμα ή το μουνί σου...
Θα βγάλω ένα παγάκι και θα το ακουμπήσω στις ρώγες σου. Θα σε αναγκάσω να μαλακιστείς μπροστά μου. Θα σου δώσω έναν δονητή και θα τον αρπάξεις παθιασμένα να τον χώσεις αχόρταγα μέσα σου και να παίξεις ξεδιάντροπα μπροστά μου.
Πρόστυχα και ξεδιάντροπα, δεμένη με τα πόδια ανοιχτά θα με ικετεύεις να σου επιτρέψω να χύσεις με το πλαστικό παιχνίδι σου. Θα νιώθεις τόσο φτηνή να πιάνεις τον δονητή με τα δύο χέρια και να γαμάς το μουνάκι σου μπροστά μου. Θα σε φωνάζω  τσούλα, πουτανακι, αχόρταγη πουτάνα, καυλωμένη πουτάνα, ξεσκισμένη τσούλα, ξεκωλάκι, ακριβή πόρνη, φτηνό πορνίδιο, υπάκουο πορνίδιο, αχόρταγη πουτσογλύφτρα, υποτακτική σκλάβα, και πολλά άλλα.  Θα σε αφήσω να χύσεις. Μόλις τελειώσεις θα 'χω καυλώσει τόσο πολύ που θα σε καβαλήσω ξανά. Γρήγορα και δυνατά ξανά στο ερεθισμένο χυμένο μουνάκι σου. Και ξανά μέχρι να μην αντέχεις να γαμηθείς άλλο.
Γιατί μόνον όταν δεν αντέχουν άλλο  πρέπει να σταματούν να γαμιούνται κάθε νύχτα πουτανάκια σαν και σένα. Αυτό δεν είναι το μόνο που θέλεις?
Άνοιξε τώρα τα πόδια καλά και χώσε δάχτυλο ώστε να είσαι έτοιμη όταν έρθω. Και στείλε μου φωτογραφία να σε δω να χαϊδεύεις το υγρό μουνάκι σου μόνη σου. Αν το κάνεις καλά και γρήγορα θα ανεβάσω την φωτογραφία σου να για να δουν όλοι  τι κάνεις στο σπίτι μόνη σου και να νιώσεις ακόμα πιο πρόστυχα.

Περιμένω....

8/11/12

Θέλω να σε πηδάω παντού!






Aπόψε το βράδυ θα βγούμε για ποτό. Φόρεσε το αγαπημένο σου μαύρο φόρεμα με το φερμουάρ, και ένα ζευγάρι τακούνια. Μην φορέσεις εσώρουχα. Όπως στη φωτογραφία σου παραπάνω....

Στο αυτοκίνητο θέλω να σηκώσεις το φόρεμα ψηλά και να ανοίξεις τα πόδια ώστε να δώ το γυμνό μουνάκι  εκτεθειμένο." 





Θέλω να σε δω να παίζεις μόνη σου στο αυτοκίνητο, να είσαι μούσκεμα όλη τη νύχτα." 
Να κλείσεις τα μάτια σου, να χαλαρώσεις και να άρχισω να πιέζω 2 δάχτυλα μέσα στο υγρό μουνί σου. 

Δεν είναι η πρώτη φορά που θα σου βάζω δάχτυλο στο αυτοκίνητο. Ξέρω πόσο το απολαμβάνεις.

Θέλω να σκύψεις και να με ρουφήξεις ενώ θα οδηγώ.
Να έχεις το χέρι σου πάνω στον πούτσο μου και να ρουφάς και να γλύφεις.

Να σε βλέπουν με τα πόδια ανοιχτα να ρουφάς ξεδιάντροπα και να με παρακαλάς να χύσω. να μου λες πόσο πρόστυχη πουτανίτσα νιώθεις και πόσο σου αρέσει να με κάνεις να σε χύνω δημοσίως. Έτσι στον δρόμο με το στόμα σου ανοιχτό πάνω από τον πούτσο μου. 

Να τελειώσω ενώ οδηγώ και να μείνεις εκεί γυμνή και ξεδιάντροπη να πιπιλάς τον πούτσο μου σε όλη την διαδρομή αφού σε εχω χύσει.

Σκέψου ποσους αγνώστους θα καυλώσεις πάλι και θα τους κάνεις να τον παίζουν βλέποντας το εκτεθειμένο υγρό μουνάκι σου και εσένα να παίρνεις πίπα σαν πουτανάκι, σκέψου όλους αυτούς που θα χαιδεύουν τον πούτσο τους από το θέαμα που θα δώσεις σαν καλή τσουλίτσα.

Θα φτάσουμε τελικά στο μπαρ.  Θέλω να δείχνεις συνέχεια τα σέξυ πόδια σου, να φαίνεται ότι είσαι ένα πουτανάκι που πριν λίγο ρούφαγε πούτσο στο αυτοκίνητο.

Αν είναι άνετα στο μπαρ θα σου βάλω δάχτυλο όπως τόσες φορές σου χω κάνει. Σκέψου πόσο πρόστυχα   θα νιωθεις αν είσαι με ανοιχτα πόδια έτοιμη να χύσεις και βλέπουν όλοι το μικρό τατουάζ στο μουνάκι σου!

Όταν θα σηκωθούμε να φύγουμε θα είσαι τόσο καυλωμένη που όλοι θα ξέρουν ότι σε πάω κάπου απόμερα για να στον χώσω στο μουνάκι σου... στο απομονωμένο πάρκινγκ πίσω από το μπάρ θα σε πάρω στα όρθια...


Μπορεί κάποιοι να ακολουθήσουν και να σε πάρουν μάτι ενώ θα σε πηδάω. Σε πειράζει αν σε δουν να γαμιέσαι? Ξέρω οτι μάλλον το αντίθετο συμβαίνει- τρελαίνεσαι να δείχνεις πόσο καλά πηδιέσαι και πόσο πρόστυχα φωνάζεις όταν χύνεις.

Όταν τελειώσεις στα όρθια στο πάρκινγκ, και σου κατεβάσω την χυμένη φουστίτσα σου, θέλω να νιώθεις σαν μια ευχαριστημένη βρώμικη πόρνη που ανοίγει τα πόδια όποτε θέλω να ξεκαυλώσω και ταυτόχρονα καυλώνει τους άντρες που τρίβουν τον πούτσο τους ενώ την χαζεύουν να πηδιέται και να γλύφει καυλωμένη.



Θέλω να μείνεις έτσι χυμένη στο κωλαράκι σου πριν πάμε για άλλο ένα ποτό στο κλαμπ... 

Δεν θα ναι ωραία όταν θα στριμωχτείς στο κλαμπάκι και ενώ θα πηγαίνεις τουαλέτα και θα κωλοτρίβεσαι στην διαδρομή  "κατά λάθος" σε αγνώστους για να περάσεις,  να νιώθεις χέρια να εξερευνούν το γυμνό μουνί και κωλαράκι σου? Και να μένουν έκπληκτοι όταν θα ανακαλύπτουν ότι χουφτώνουν μια υγρή  χυμένη πουτανίτσα?
Και στην άλλη άκρη στην τουαλέτα θα περιμένω να πέσεις στα γόνατα και να ξεκαυλώσω  πάλι στο στόμα σου!!






30/5/12

Απόψε...



Αν δεν είσαι καλό και υπάκουο πουτανάκι σήμερα... αυτό που σου έκανα πριν λίγες μέρες θα είναι μόνο η αρχή...



Θέλω να γλύφεις καλά για ώρα, να βγούμε μετά έξω και να χύσεις στα όρθια ενώ θα σε παίρνω στα γρήγορα στην τουαλέτα ενός bar αφού προηγουμένως με την συμπεριφορά σου θα έχεις δείξει σε όλους ότι είσαι μια καυλωμένη τσουλίτσα που θέλει μόνο να χύνει παντού. 

14/5/12

Τσουλίτσα


Είσαι άνετη στο να ξεγυμνώνεσαι μπροστά μου και να με αφήνεις να σου βάζω δάχτυλο όπου μου αρέσει.

Δεν έχεις κανένα πρόβλημα να γράφω με μαρκαδόρο πάνω σου πόσο πρόστυχη είσαι.



Ερεθίζεσαι όταν βλέπεις βίντεο δικά σου στο internet και ακούς τον εαυτό σου να τελειώνει δημόσια... και σκέφτεσαι πόσοι καυλώνουν βλέποντας το ίδιο.



Γδύνεσαι στο αυτοκίνητο και ανοίγεις τα πόδια σου ενώ ξέρεις ότι όλοι βλέπουν πως δεν φοράς κιλοτάκι μέσα από την σηκωμένη σου φουστίτσα.

Απολαμβάνεις απίστευτα να γλύφεις τον πούτσο μου και να τον ρουφάς ενώ σου ρίχνω σκαμπίλια στο κωλαράκι σου. 

Τρελαίνεσαι την στιγμή που με παρακαλάς να σου επιτρέψω να χύσεις και  δεν χύνεις χωρίς την άδειά μου όσο καυλωμένη κι αν είσαι.

Έχεις βάλει δονητή σε εστιατόριο και έχυνες ανάμεσα σε κόσμο, 
Έχεις ακούσει φορτηγατζήδες να σου κορνάρουν και να πατούν γκάζι προσπαθώντας να μείνουν δίπλα στο αυτοκίνητο και  να δουν λίγο ακόμα από το μουνάκι καθώς σου έχωνα δάχτυλα ενώ οδηγούσα
Έχεις κλείσει τα πόδια σου την τελευταία στιγμή περνώντας μπροστά από μπλόκο αστυνομίας και ερεθιζόσουν σκεπτόμενη τι θα γινόταν αν μας σταμάταγαν και σε έπιαναν να βάζεις δάχτυλο γυμνή με τα πόδια στο ταμπλό.
Έχεις δει μηχανάκια να σταματούν δίπλα μας σε φανάρι και να σε βλέπουν να μου παίρνεις πίπα σαν ξέκωλο τσουλάκι...
Έχεις πετάξει το κιλοτάκι σου στην μέση του δρόμου ή το έχεις αφήσει πάνω σε ξένα αυτοκίνητα...
Έχεις χύσει σε παραλίες το καλοκαίρι γιατι απλά ήσουν μια καυλωμένη σκυλίτσα και ήθελες να πηδηχτείς εκείνη την στιγμή...
Μου 'χεις ζητήσει να σε πάρω στην πλατεία στο κρύο και τελείωνες και πάλι στον δρόμο
Σου έχω σκίσει το διχτυωτό καλσόν και έχυνες σαν πουτανάκι μέσα σε εστιατόριο ενώ ο σερβιτόρος σε είχε καταλάβει και ερχόταν κάθε πέντε λεπτά με κάποιο πρόσχημα στο τραπέζι μας για  να δει αν ακόμα είσαι με τα πόδια ανοιχτά και αν εξακολουθώ να σου βάζω δάχτυλο... και έφευγες μετά μισοχυμένη και με σκισμένο καλσόν όπως κανένα πουτανάκι δεν έχει φύγει ποτέ
Έχεις ανοίξει τα πόδια σου για να σε πάρω με αντάλλαγμα ακριβά δωράκια.


Η λίστα είναι ατέλειωτη...

Μπορείς να ανοίξεις τα πόδια σε καφετέρια και να δείξεις ότι είσαι γυμνή από μέσα όποτε στο ζητήσω και σε όποιους σου πω.

Καυλώνεις τώρα που τα ξαναθυμάσαι όλα αυτά και θέλεις κι άλλα τώρα αυτή την στιγμη... θέλεις να έρθω εκεί για δέκα λεπτά να χωθούμε σε μια τουαλέτα και να σε πάρω στα όρθια μέχρι να χύσω μέσα σου και να νιώθεις μετά τα χύσια μου ανάμεσα στα πόδια σου.

Θέλω να πας μια μέρα να κάνεις ένα ωραίο τατουάζ στο μουνάκι σου και να μου κάνεις έκπληξη όταν γυρίσω και μου το δείξεις περιγράφοντάς μου πόσο πρόστυχα ένιωθες όταν άνοιξες τα πόδια για να στο ζωγραφίσουν. Αφού αυτή είναι η αλήθεια έτσι δεν είναι?

Θέλω μόνο να σε χρησιμοποιώ για να ξεκαυλώνω και να διαλέγω αν θα το κάνεις με τα χέρια σου ή το στόμα σου ή το μουνάκι σου ή από πίσω.

Όποτε δεις το μήνυμα αυτό θέλω να σηκωθείς, να πας τουαλέτα και να βάλεις δάχτυλο μέχρι που να γίνεις μούσκεμα. θέλω να δω φωτογραφία να το κάνεις σαν υπακουο πουτανάκι.

οκ?