8/1/13

Δεμένη με τα πόδια ανοιχτά...
Μου αρέσει απίστευτα αυτή  η φωτογραφία σου... Δεμένη στον καναπέ με τα πόδια ανοιχτά.
Θα σε δέσω έτσι κι απόψε...
Θα απολαμβάνω τον τρόπο που θα με κοιτάς. Υγρή και ερεθισμένη με τα πόδια ανοιχτά - να περιμένεις τις κινήσεις μου.
Θα τρίβεις το υγρό μουνάκι σου στον καναπέ. Θα ξεκουμπώσω το παντελόνι μου και θα φέρω τον πούτσο μου στο πρόσωπό σου. Εσύ απλά θα ανοίξεις το στόμα σου  και θα εγώ  μπαινοβγαίνω μέσα του βαθιά. Μόνος σου σκοπός να με κάνεις να καυλώσω, να με αφήσεις να χρησιμοποιήσω το στοματάκι σου για να ξεκαυλώσω.
Δεν θα χύσω στο στόμα σου. Θα κατέβω χαμηλά, θα βάλω προφυλακτικό και θα σε γαμήσω στο καυλωμένο μουνάκι σου... Δυνατά θα νιώθεις τον πούτσο μου να σε γαμάει ενώ είσαι δεμένη με τα πόδια ανοιχτά σαν πουτάνα. Δεν θέλω να χύσεις ακόμα. Όταν τελειώσω και ξεκαυλώσω μέσα σου, θα βγάλω το προφυλακτικό και θα το αφήσω να χυθεί στο στήθος σου. Θέλω να σε δώ να κωλοτρίβεσαι δεμένη στον καναπέ ενώ θα βάλω ένα ποτό. Θα σε αφήσω να γλύφεις υποτακτικά το προφυλακτικό όσο εγώ θα πίνω το ουίσκι μου. Θα με παρακαλάς να έρθω πάλι και να μπώ μέσα σου - στο στόμα ή το μουνί σου...
Θα βγάλω ένα παγάκι και θα το ακουμπήσω στις ρώγες σου. Θα σε αναγκάσω να μαλακιστείς μπροστά μου. Θα σου δώσω έναν δονητή και θα τον αρπάξεις παθιασμένα να τον χώσεις αχόρταγα μέσα σου και να παίξεις ξεδιάντροπα μπροστά μου.
Πρόστυχα και ξεδιάντροπα, δεμένη με τα πόδια ανοιχτά θα με ικετεύεις να σου επιτρέψω να χύσεις με το πλαστικό παιχνίδι σου. Θα νιώθεις τόσο φτηνή να πιάνεις τον δονητή με τα δύο χέρια και να γαμάς το μουνάκι σου μπροστά μου. Θα σε φωνάζω  τσούλα, πουτανακι, αχόρταγη πουτάνα, καυλωμένη πουτάνα, ξεσκισμένη τσούλα, ξεκωλάκι, ακριβή πόρνη, φτηνό πορνίδιο, υπάκουο πορνίδιο, αχόρταγη πουτσογλύφτρα, υποτακτική σκλάβα, και πολλά άλλα.  Θα σε αφήσω να χύσεις. Μόλις τελειώσεις θα 'χω καυλώσει τόσο πολύ που θα σε καβαλήσω ξανά. Γρήγορα και δυνατά ξανά στο ερεθισμένο χυμένο μουνάκι σου. Και ξανά μέχρι να μην αντέχεις να γαμηθείς άλλο.
Γιατί μόνον όταν δεν αντέχουν άλλο  πρέπει να σταματούν να γαμιούνται κάθε νύχτα πουτανάκια σαν και σένα. Αυτό δεν είναι το μόνο που θέλεις?
Άνοιξε τώρα τα πόδια καλά και χώσε δάχτυλο ώστε να είσαι έτοιμη όταν έρθω. Και στείλε μου φωτογραφία να σε δω να χαϊδεύεις το υγρό μουνάκι σου μόνη σου. Αν το κάνεις καλά και γρήγορα θα ανεβάσω την φωτογραφία σου να για να δουν όλοι  τι κάνεις στο σπίτι μόνη σου και να νιώσεις ακόμα πιο πρόστυχα.

Περιμένω....

Δεν υπάρχουν σχόλια: