14/5/12

Τσουλίτσα


Είσαι άνετη στο να ξεγυμνώνεσαι μπροστά μου και να με αφήνεις να σου βάζω δάχτυλο όπου μου αρέσει.

Δεν έχεις κανένα πρόβλημα να γράφω με μαρκαδόρο πάνω σου πόσο πρόστυχη είσαι.Ερεθίζεσαι όταν βλέπεις βίντεο δικά σου στο internet και ακούς τον εαυτό σου να τελειώνει δημόσια... και σκέφτεσαι πόσοι καυλώνουν βλέποντας το ίδιο.Γδύνεσαι στο αυτοκίνητο και ανοίγεις τα πόδια σου ενώ ξέρεις ότι όλοι βλέπουν πως δεν φοράς κιλοτάκι μέσα από την σηκωμένη σου φουστίτσα.

Απολαμβάνεις απίστευτα να γλύφεις τον πούτσο μου και να τον ρουφάς ενώ σου ρίχνω σκαμπίλια στο κωλαράκι σου. 

Τρελαίνεσαι την στιγμή που με παρακαλάς να σου επιτρέψω να χύσεις και  δεν χύνεις χωρίς την άδειά μου όσο καυλωμένη κι αν είσαι.

Έχεις βάλει δονητή σε εστιατόριο και έχυνες ανάμεσα σε κόσμο, 
Έχεις ακούσει φορτηγατζήδες να σου κορνάρουν και να πατούν γκάζι προσπαθώντας να μείνουν δίπλα στο αυτοκίνητο και  να δουν λίγο ακόμα από το μουνάκι καθώς σου έχωνα δάχτυλα ενώ οδηγούσα
Έχεις κλείσει τα πόδια σου την τελευταία στιγμή περνώντας μπροστά από μπλόκο αστυνομίας και ερεθιζόσουν σκεπτόμενη τι θα γινόταν αν μας σταμάταγαν και σε έπιαναν να βάζεις δάχτυλο γυμνή με τα πόδια στο ταμπλό.
Έχεις δει μηχανάκια να σταματούν δίπλα μας σε φανάρι και να σε βλέπουν να μου παίρνεις πίπα σαν ξέκωλο τσουλάκι...
Έχεις πετάξει το κιλοτάκι σου στην μέση του δρόμου ή το έχεις αφήσει πάνω σε ξένα αυτοκίνητα...
Έχεις χύσει σε παραλίες το καλοκαίρι γιατι απλά ήσουν μια καυλωμένη σκυλίτσα και ήθελες να πηδηχτείς εκείνη την στιγμή...
Μου 'χεις ζητήσει να σε πάρω στην πλατεία στο κρύο και τελείωνες και πάλι στον δρόμο
Σου έχω σκίσει το διχτυωτό καλσόν και έχυνες σαν πουτανάκι μέσα σε εστιατόριο ενώ ο σερβιτόρος σε είχε καταλάβει και ερχόταν κάθε πέντε λεπτά με κάποιο πρόσχημα στο τραπέζι μας για  να δει αν ακόμα είσαι με τα πόδια ανοιχτά και αν εξακολουθώ να σου βάζω δάχτυλο... και έφευγες μετά μισοχυμένη και με σκισμένο καλσόν όπως κανένα πουτανάκι δεν έχει φύγει ποτέ
Έχεις ανοίξει τα πόδια σου για να σε πάρω με αντάλλαγμα ακριβά δωράκια.


Η λίστα είναι ατέλειωτη...

Μπορείς να ανοίξεις τα πόδια σε καφετέρια και να δείξεις ότι είσαι γυμνή από μέσα όποτε στο ζητήσω και σε όποιους σου πω.

Καυλώνεις τώρα που τα ξαναθυμάσαι όλα αυτά και θέλεις κι άλλα τώρα αυτή την στιγμη... θέλεις να έρθω εκεί για δέκα λεπτά να χωθούμε σε μια τουαλέτα και να σε πάρω στα όρθια μέχρι να χύσω μέσα σου και να νιώθεις μετά τα χύσια μου ανάμεσα στα πόδια σου.

Θέλω να πας μια μέρα να κάνεις ένα ωραίο τατουάζ στο μουνάκι σου και να μου κάνεις έκπληξη όταν γυρίσω και μου το δείξεις περιγράφοντάς μου πόσο πρόστυχα ένιωθες όταν άνοιξες τα πόδια για να στο ζωγραφίσουν. Αφού αυτή είναι η αλήθεια έτσι δεν είναι?

Θέλω μόνο να σε χρησιμοποιώ για να ξεκαυλώνω και να διαλέγω αν θα το κάνεις με τα χέρια σου ή το στόμα σου ή το μουνάκι σου ή από πίσω.

Όποτε δεις το μήνυμα αυτό θέλω να σηκωθείς, να πας τουαλέτα και να βάλεις δάχτυλο μέχρι που να γίνεις μούσκεμα. θέλω να δω φωτογραφία να το κάνεις σαν υπακουο πουτανάκι.

οκ?


Δεν υπάρχουν σχόλια: