8/4/11

Black dress


Για ώρα χάζευα σήμερα αυτές τις φωτογραφίες σου. Που φοράς το μαύρο φτηνό πρόστυχο φορεματάκι που σου πήρα από το sex-shop. Χαζεύω τα πόδια σου και έχω καυλώσει τόσο πολύ. Τελικά μπορείς το ίδιο καλά να φοράς ακριβά φορέματα αλλά και φτηνά πουτανίστικα και να ποζάρεις τόσο πρόστυχα.
Με ερεθίζει τόσο πολύ το άνοιγμα στο πλάι που αποκαλύπτει ότι είσαι μια πουτανίτσα γυμνή που δεν φοράει εσώρουχα.

Αυτό θέλω να φορέσεις και απόψε. Να κυκλοφορείς έτσι σχεδόν γυμνή και καυλωμένη. Έτοιμη ανά πάσα στιγμή να ανοίξεις τα πόδια να σε χουφτώνω όπου θέλω. Να προκαλείς, να σκέφτεσαι ότι για 50€ πρέπει να στήνεσαι και να σηκώνεις το φορεματάκι σου όπου σου πω για να σε πάρω.
Θέλω να μου δείξεις πόσο σου αρέσει να πηδιέσαι στα όρθια... τόσο εύκολα, απλά σηκωνοντας το φόρεμά σου και στήνοντας κώλο.
Ο μόνος τρόπος για να έχεις ακριβά ρούχα και αξεσουάρ είναι να κυκλοφορείς τα βράδια μαζί μου έτσι, να φέρεσαι παντού και συνέχεια σαν πληρωμένο πουτανάκι. Να με καυλώνεις συνέχεια και να με ρουφάς όποτε θέλω.

Γι' αυτό απόψε θέλω συμπεριφερθείς σαν την πιο φτηνή πουτανίτσα που υπάρχει...  να ποζάρεις, να προκαλείς, να γλύφεις και να ανοίγεις τα πόδια σου συνέχεια.



1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ένα πολύ χαριτωμένο και kinky blog