5/4/11

Ιn public...


Ήθελα να σου θυμήσω σήμερα λίγα από αυτά που σου αρέσουν να κάνεις έξω και να με κάνεις να θέλω να σε πάρω επί τόπου. Όπως στην διπλανή φωτογραφία στο θέατρο που χάζευα τα πόδια σου αντί για την παράσταση .... Θέλω να μου πείς ποιο από αυτά σου άρεσαν πιο πολύ, ποιο είναι αυτό που θες να επαναλάβεις αυτή την στιγμή που το διαβάζεις...


1.  Στο wine restaurant που καθόσουν πρόστυχα όλη την ώρα έχοντας σηκώσει τόσο ψηλά το μαύρο φορεματάκι σου και μπορούσα όποτε ήθελα να σε χουφτώνω και να ανοίγω τρύπες στο δικτυωτό καλσόν σου για να σου βάζω δάχτυλο. Δεν σε ένοιαζε τίποτα. Παρά μόνο να κάθεσαι γυμνή στην καρέκλα για να με ερεθίζεις απίστευτα πολύ. Και να χύνεις κάτω από το τραπέζι δημοσια μέσα  στο εστιατόριο γιατί όταν είσαι υγρή το μόνο που θες είναι αυτό.
 

2. Στο αργεντίνικο που έδειχνες σαν επαγγελματίας την κατακόκκινη καλσοδέτα σου σε όλο τον κόσμο. Είχα βγει έξω να καπνίσω και μπορούσα να δω από το παράθυρο την καλτσοδέτα σου.  Με είχες καυλώσει τόσο πολύ που έδειχνες το κωλαράκι σου τόσο απροκάλυπτα, που όταν μπήκαμε στο αυτοκίνητο δεν σταμάτησα να σου βάζω δάχτυλο και ύστερα σε πήρα στα όρθια στην πλατεία.      


3. Σε ένα φτηνό ξενοδοχείο που μόλις μπήκαμε περπατούσες απίστευτα προκλητικά... Σαν να ήσουν στα όρια του οργασμού εκεί μπροστά στο lobby. Κι όταν ανεβήκαμε στο δωμάτιο σε πηδούσα και φώναζες δυνατα να ακούγεσαι πόσο καλά πηδιέσαι...
Η κατάληξη σε όλες τις ιστορίες ήταν πάντα γνωστή: Γυμνή με τα πόδια ανοιχτά να φοράς το πιο μικροσκοπικό κιλοτάκι, να είσαι μούσκεμα, να αισθάνεσαι φθηνή και έτοιμη να κάνεις στο κρεβάτι τα πάντα!

Έτσι ακριβώς θέλω να συμπεριφερθείς κι απόψε.  

Δεν υπάρχουν σχόλια: