20/1/11

New present



Σ’ αρέσει το καινούριο δωράκι που μόλις παρέλαβες;
Από Sylvie monthule ένα στριγκάκι κόσμημα…  Θέλω να το εγκαινιάσεις ως εξής:
-          Θα βάλεις το απόγευμα ένα καυτό φορεματάκι που με καυλώνει και ένα κιλωτάκι άλλο. Θα πάμε στην πόλη για καφέ.  Στην καφετέρια θα σου βάλω δάχτυλο όση ώρα θέλω μέχρι να σε δω να γίνεσαι μούσκεμα… Μόλις σου πω θα το βγάλεις και θα το αφήσεις να πέσει κάτω.                    
                        
-      Θα πας στην τουαλέτα πριν φύγουμε και θα βάλεις το καινούριο… που χώνεται μέσα σου και σε κρατάει ερεθισμένη και υγρή. Θα το νιώθεις να σε ερεθίζει καθώς θα περπατάμε προς το μπαράκι.
-          Στο μπαρ θα καθίσουμε στα σκαμπό και θα σου ανοίγω τα πόδια με τα χέρια μου να ελέγχω πόσο υγρή είσαι. Όταν δεν θα αντέχω άλλο να χαζεύω το μουνάκι σου δημόσια και να σου βάζω χέρι θα σε στείλω  στην τουαλέτα να με περιμένεις με στημένο το κολαράκι γυμνή. Θα έρθω μετά από δύο λεπτά και όπως θα περιμένεις θα νιώσεις τον πούτσο μου να χώνεται μέσα μου και θα σε πάρω γρήγορα και δυνατά για να ξεκαυλώσω… 
-          Δεν θα χύσεις μέχρι αργά που θα γυρίσουμε πίσω… Εκεί θα γράψω στο κολαράκι σου πόσο κοστίζεις για ένα ολόκληρο βράδυ όπως βλέπεις και στην φωτό από την προηγούμενη φορά  και θα σε αφήσω να χύσεις με τους δονητές σου…
Αυτά τα λίγα γι’ απόψε… αν δεν τα κάνεις έτσι ακριβώς  τότε για να σε τιμωρήσω θα σου φορέσω τις χειροπέδες που σου αγόρασα, θα φοράς  μόνο το κιλοτάκι που είδες και  θα μείνεις  έτσι δεμένη στο αυτοκίνητο με τον δονητή σου να σε βασανίζει για μία ώρα, παρκαρισμένο σε ένα κεντρικό σημείο της πόλης. Θα κάθομαι δίπλα σου να δω τα βλέμματα όλων που θα περνούν δίπλα και θα χαζεύουν τους οργασμούς σου….

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Και το δικό μου μουνάκι θέλει τέτοιο στρινγκάκι κόσμημα...