21/7/10

Sex shop

To προηγούμενο Σάββατο αποφασίσαμε να ανέβουμε με την Ν. στην Αθήνα για ψώνια. 15 μέρες πριν τις διακοπές της έλειπαν μερικά πράγματα όπως κάποια sexy εσώρουχα, μαγιώ, φορεματάκια πέδιλα και sex-toys… γι α ανανέωση της συλλογής της.

Αυτή την φορά την έπεισα να επισκεφθεί κι εκείνη το sex-shop στο κέντρο ώστε να διαλέξει μόνη της αυτά που της αρέσουν. Από πολύ κοντά φορεματάκια μέχρι καυτά εσώρουχα.

Φόρεσε ένα κοντό φορεματάκι καλοκαιρινό, τα πέδιλά της και ξεκινήσαμε για Αθήνα.

Παρκάραμε σε ένα στενό στο Κολωνάκι αρκετά κοντά στο sex shop…
“Πάμε να διαλέξεις ο,τι θες για τις διακοπές μας “ της είπα και την χάιδεψα ανάμεσα στα πόδια της καταλαβαίνοντας ότι ένιωθε αρκετά ερωτικά. Εγώ είχα αρχίσει να καυλώνω στην ιδέα της επίσκεψης στο sex-shop.

Μπήκαμε στο κατάστημα, μία πωλήτρια μας χαιρέτησε διακριτικά και αρχίσαμε να χαζεύουμε γύρω γύρω. Δεν είχε πολύ κόσμο, δύο γυναίκες ακόμα και έναν άντρα στα 35 που έψαχνε προφανώς να πάρει κάποιο δώρο στην φίλη του.

Ύστερα από λίγη ώρα στο μαγαζί, προσέξαμε ένα πολύ κοντό φόρεμα, ανοιχτό τελείως στις δύο πλευρές, που έδενε ως κάτω με ασημένια αλυσίδα. «Θα το δοκιμάσεις;» της πρότεινα.
«Γιατί όχι ;» μου είπε γελώντας και προχώρησε προς το δοκιμαστήριο στο βάθος του καταστήματος.

Έβγαλε τα ρούχα της και το κιλωτάκι που φορούσε και δοκίμασε το φόρεμα… Σε 2 λεπτά εμφανίστηκε από το δοκιμαστήριο και με το που την είδα καύλωσα απίστευτα πολύ. Άρχισε να ποζάρει πρόστυχα στον καθρέφτη σκύβοντας ελαφρά τόσο που μπορούσα να χαζεύω το κωλαράκι. Είχε τραβήξει πάνω της τα βλέμματα όλων.

«Ωραίο είναι αυτό, να το πάρουμε» μου είπε καυλιάρικα. «Χρειάζομαι και εσώρουχα» μου είπε και άρχισε να περιφέρεται στο μαγαζί σαν πουτανάκι …. Ήθελα να την πάρω εκεί επί τόπου.

Πλησίασε στην βιτρίνα δίπλα στην είσοδο του μαγαζιού και χάζευε ένα κατακόκκινο στρινγκάκι. 2 τύποι που περνούσαν έξω από το μαγαζί σταμάτησαν έκπληκτοι στον θέμα και χάζευαν τα πόδια και το κωλαράκι της που ήταν σχεδόν όλο έξω. Θα πίστευαν σίγουρα ότι πρόκειται για call girl που ψωνίζει για να τα φορέσει το βράδυ και να κάνει την δουλειά που ξέρει.
Οι 2 περαστικοί χαμογέλασαν λέγοντας κάτι μεταξύ τους για το μικρό σόου που τους έδωσε και προσπέρασαν.
Πλησίασα. «Με έχεις τρελάνει» της λέω που σε βλέπω έτσι.
«Θέλω τον πούτσο σου τώρα», μου είπε τρίβοντας ελαφρά το κωλαράκι της στον πούτσο μου.
«Διάλεξε ένα κιλωτάκι για πρόσχημα και πήγαινε στο δοκιμαστήριο τώρα», της είπα. «Είσαι πολύ άτακτη που ποζάρεις έτσι στον κόσμο στην βιτρίνα σαν να είσαι ένα φτηνό πουτανάκι που θέλει να πάρει πίπες και να ξεκαυλώσει όποιον βλέπει να περνάει!»

«Αυτό ακριβώς είμαι… πάω στο δοκιμαστήριο να δοκιμάσω κιλωτάκια… Έλα γρήγορα, πριν με δει κανένας άλλος να περιμένω στα όρθια με τα πόδια ανοιχτά και με αναγκάσει να τον πάρω»

Διάλεξε 2 στρινγκάκια και προχώρησε στο βάθος. Περίμενα 2 λεπτά και την ακολούθησα.
Ήταν ήδη στο δοκιμαστήριο. Μπήκα κι εγώ, και αμέσως της σήκωσα ψηλά την φούστα. Πίεζε τον κώλο της στον πούτσο μου και τριβόταν πάνω μου.
Έχωσα τον πούτσο μου στο υγρό μουνάκι της και άρχισα να την πηδάω γρήγορα και δυνατά χουφτώνοντας από μπροστά την κλειτορίδα της. Τόσο δυνατά που σε κάθε κίνηση μέσα της σχεδόν την σήκωνα στις μύτες των ποδιών της, ενώ ο πούτσος μου ήταν όσο πιο βαθιά γίνεται.
Λίγο πριν χύσω την γυρίζω ώστε να με κοιτάει και την σπρώχνω προς τα κάτω να γονατίσει. Άρπαξε τον πούτσο μου με το χέρι της και άρχισε να γλύφει όπως μόνο αυτή ξέρει, ολόκληρο τον πούτσο μου και τα μπαλάκια, τόσο τέλεια που έχυσα μετά από λίγα δευτερόλεπτα.
Κούμπωσα το παντελόνι μου και ανέβασα το φερμουάρ.
«Μπράβο τσουλίτσα μου της είπα. Σκουπίσου τώρα με το κιλωτάκι που φορούσες πριν έρθουμε και μετά παράτα το στο δοκιμαστήριο. Βγες ύστερα έξω όπως είσαι χυμένη να διαλέξεις και ότι άλλο θες. Δονητές και μαγιώ και ο,τι άλλο σου αρέσει. Ήταν ότι έπρεπε το μουνάκι σου για ξεκαύλωμα! Αξίζει ότι δωράκι θες σήμερα. Βγες να δούμε ποιος κατάλαβε ότι πηδιέσαι στα όρθια σε δοκιμαστήρια »

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Προχθες το βραδυ εχυνα, χαιδευοντας το μουνακι μου με ακριβως τετοιες σκεψεις... Εχω νομιζω ενα τετοιο φορεματακι...
Ν.

N the slut είπε...

Αυτό ακριβώς θέλω. Όταν είμαστε μαζί να σε χρησ/ποιώ για να ξεκαυλώνω, στους δρόμους να καυλώνεις τον κόσμο επιδεικνύοντας παντου δωρεάν το μουνάκι σου σαν φτηνό πουτανάκι και μόνη σου να τα σκέφτεσαι όλα αυτά και να χώνεις δάκτυλο. Να με ενημερώνεις μόνο πότε χύνεις μόνη σου. Θέλω να γνωρίζω όλους τουσ οργασμούς σου.Διαφορετικά θα σε βάζω να χαϊδεύεσαι σε μπαρ και αντρικές τουαλέτες μπροστά σε κοινό και να τους χαρίζεις καύλες.