1/12/11

DICE PLAY

Απλά για να σου υπενθυμίσω πόσο τέλεια περάσαμε στο παιχνίδι μας την προηγούμενη φορά...


Οι επιλογές μου:


Οι επιλογές σου:


Και τα αποτελέσματα:






Θέλω να παίξουμε τώρα πάλι....

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ηταν η πιο ωραια νυχτα που θυμαμαι τελευταια... Οι επιλογες και οι εκτελεσεις απιστευτες. Με τρελαινουν τα παιχνιδια μας και περισσοτερο οι ρολοι που μου αναθετεις. Ανυπομονω για την επαναληψη...

spacefreak είπε...

Πολύ καλό blog. Μας εμπνέει, αφού και η δική μου ερωμένη εκπαιδεύεται παρομοίως. Έχουμε μια παράλληλη διαδρομή... Μου θυμίζεις ένα αντίστοιχο παιγνίδι που παίζω με τη δική μου. Σε ένα κουτί 30 διπλωμένα χαρτάκια εντολών. 15 κόκκινα: "τί κάνει ο γαμιάς στη τσουλίτσα του" και 15 ροζ: "τί κάνει η τσουλίτσα στο γαμιά της". Διάρκεια κάθε σεξουαλικής "δοκιμασίας", από 30 δευτερόλεπτα έως 5 λεπτά μέγιστο. Διαλέγω στη τύχη 5 κόκκινα και εκείνη 5 ροζ. Παίζουμε εναλλάξ, μία ο ένας - μία η άλλη, εκτελώντας πιστά τις εντολές κάθε δοκιμασίας και χρονομετρώντας αυστηρά τον αναγραφόμενο σε κάθε χαρτάκι χρόνο. Όποιος χύσει πρώτος, χάνει. Για το υπόλοιπο της βραδιάς είναι υποχρεωμένος να υπακούσει πειθήνια στις ορέξεις του νικητή/ριας, όποιες και να είναι αυτές. Αν δεν χύσει κανένας, τραβάμε τα επόμενα 5 χαρτάκια και το παιγνίδι ξαναρχίζει από την αρχή.

Εξαιρετικό παιγνίδι και το δικό σας. Θα παίξουμε τη παραλλαγή του. Χρόνια πολλά και πάντα να καυλώνετε μέχρι τρέλας, ο ένας τον άλλο.