7/7/11

Ερωτήσεις

Σήμερα η σειρά σου να με καυλώσεις…  Περιμένω τις πιο πρόστυχες  απαντήσεις σου…

1) Με ποιο τρόπο θα μου έδειχνες ένα βράδυ που έχουμε βγει σε ένα μπαράκι  ότι είσαι υγρή και θες να πηδηχτείς μαζί μου?
Α) Θα πήγαινες στο μπάνιο να βγάλεις το κιλοτάκι σου και να μου το φέρεις λέγοντάς μου πως είσαι μούσκεμα και θες να πηδηχτούμε?
Β) Θα μου έλεγες ότι δεν φοράς εσώρουχα για να είναι εύκολο να σου χώσω δάχτυλα ανά πάσα στιγμή?
Γ) Θα περίμενες να πάμε στο αυτοκίνητο για να σηκώσεις την φούστα σου και να    ανοίξεις τα πόδια ώστε να μου δείξεις ότι είσαι έτοιμη να σε χρησιμοποιήσω?
Δ) Άλλο:…..

2) Σε ένα club με ποιο τρόπο θα με έκανες να καυλώσω και να θέλω να σε πάρω επί τόπου?
Α) Θα χόρευες και θα έτριβες το κωλαράκι σου στον πούτσο μου λέγοντας μου πόσο σκληρό τον νιώθεις ?
Β) Θα ξεκούμπωνες το φερμουαρ του τζην μου κρυφά να μου παίξεις  τον πουτσο καυλωμένη λέγοντάς  μου πως περιμένεις όλη μέρα να τον χωσεις στο στόμα σου, όπως είχες κάνει  πέρυσι στο μπαράκι στο γκάζι που μου έβγαζες τον πούτσο και μου τον έπαιζες ξεδιάντροπα στο σκοτάδι ?
Γ) Θα οδηγούσες το χέρι μου κρυφά κάτω από την φούστα σου για να χουφτώσω το υγρό μουνάκι σου ενώ  χορεύουμε για να μου δείξεις πως θες να πηδηχτείς άμεσα?
Δ) Άλλο:…

3) Πως θα ήθελες να πηδηχτείς  αυτή την στιγμή?
Α)  Στο πάτωμα στα τέσσερα να σου ξεσκίζω από πίσω το μουνάκι σου με όλη μου την δύναμη και να νιώθεις τον πούτσο μου σε κάθε μου κίνηση να σου ανοίγει κι άλλο το πρόστυχο μουνάκι και να σε κάνει να νιώθεις φτηνή και βρώμικη.
Β) Στο τραπέζι , να είσαι ξαπλωμένη, να έχεις τα πόδια σου στους ώμους μου, και να σου χώνω  πούτσο  ενώ σε φωνάζω πουτανίτσα και με κοιτάς ενώ σε πηδάω.
Γ) Να σε κάνω να χύσεις με ένα καλό γλυφομούνι και τρία δάχτυλά μου στο μουνάκι σου και ύστερα να σου ζητήσω να γλύφεις με μανία τον πουτσο μου και να ακούς να σου λέω  πόσο καλή είσαι στο να ρουφάς πούτσους μέχρι να σε χύσω.
Δ) Άλλο:………..


4) Που θα ήθελες να πηδηχτείς αυτή την στιγμή?
Α.  Στο αυτοκίνητο
Β.  Στον δρόμο
Γ. Σε ένα παρκινγκ
Δ. Σε ένα ξενοδοχειο
Ε. Στην πλατεία
ΣΤ.  Άλλο

5) Πως νιώθεις  τις περισσότερες φορές λίγα δευτερόλεπτα πριν χύσεις όταν είσαι απίστευτα καυλωμένη:
Α)  Πόρνη πολυτελείας που πηδιέται για  λεφτά, δώρα και οργασμούς.
Β) Ένα φτηνό πουτανάκι που το παίρνω μόνο για την δική μου ευχαρίστηση.
Γ) Ένα δημόσιο πουτανάκι που το πηδάω παντού για να ξεκαυλώνω.
Δ) Ένα προκλητικό πουτανάκι που δείχνει  το  μουνάκι της για να καυλώνει τους πάντες και  δίνει ταυτόχρονα ευχαρίστηση σε μένα που το πηδάω και σε όσους / όσες το παρακολουθούν

6) Ποια λέξη θα ήθελες να σου γράψω με μαρκαδόρο στο κωλαράκι και στο μουνάκι σου που θα το έβλεπες την άλλη μέρα και θα σε ξαναέκανε αμέσως υγρή, σκεφτόμενη την προηγούμενη βραδιά μας?

7)  Σε έχουν πάρει μάτι τόσες φορές  να πηδιέσαι στα όρθια, να μου παίρνεις πίπα, να μου παίζεις  τον πούτσο μου, να σου κάνω γλυφομούνι,  να ανοίγεις τα πόδια σου και  να χώνεις δάχτυλο ή τα παιχνίδια σου.  Σε έχουν δει σε πλατείες , στο  αυτοκίνητο, σε μπαράκια, σε εστιατόρια, σε πάρκινγκ, στην λεωφόρο που κάνουν πιάτσα οι πόρνες,  στην παραλία… Σχεδόν παντού έχεις δείξει σε πολλούς πώς ρουφάς και πώς πηδιέσαι.  Ποια στιγμή από όλες αυτές που έχουμε ζήσει  σε καυλώνει τόσο που θα ήθελες να την ζήσεις εδώ και τώρα?

8)  Όταν σε έχω γλύψει τόσο που στάζεις από ηδονή και σου χώνω τον πούτσο μου βαθιά για να χρησιμοποιήσω το μουνάκι σου και εσύ είσαι στα όρια να χύσεις,  σου αρέσει να σε βάζω  ταυτόχρονα  να γλύφεις  και να ρουφάς  τα δάχτυλα μου  ή  τους δονητές σου ?

9) Με καυλώνει πολύ η εικόνα σου την στιγμή που απομακρύνω από το στόμα σου τα δάχτυλά μου λίγα εκατοστά μακριά και αμέσως βγάζεις πιο έξω την γλωσσίτσα σου για να συνεχίσεις να γλύφεις ενώ σε πηδάω…  Τι νιώθεις  εκείνη την στιγμή?  Τι φαντασιώνεσαι όταν την στιγμή που σε κάνω να χύνεις ταυτόχρονα γλύφεις και ρουφάς?

10) Πότε έβαλες δάχτυλο τελευταία φορά και έχυσες μόνη σου ενώ έλειπα? 


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ολα αυτα που περιγραφεις εχουν γινει... Θελω μια γερη επαναληψη για να διαλεξω το καλυτερο. Η τελευταια απαντηση ειναι: τωρα που ησουν στην Ιταλια.