1/6/10

Διακοπές στην Χαλκιδική


Πέρυσι είμασταν με την Ν. για διακοπές σε ένα ξενοδοχείο της Χαλκιδικής. Θυμάμαι πολύ έντονα μία μέρα που έκανε τα πάντα να με καυλώνει.

Η μέρα μας ξεκίνησε το μεσημέρι  στην παραλία… Ξαπλωμένοι χαλαρώναμε κάτω από τον ήλιο. Η Ν. ήταν όπως συνήθως topless για να χαζεύω τα βυζάκια της όποτε μου αρέσει. 

Σηκώθηκε κάποια στιγμή και με ναζιάρικο βήμα μπήκε στην θάλασσα. Κολύμπησε περίπου 15 μέτρα μακριά και μετά γύρισε  προς τα πίσω. Ξάπλωσε στην άκρη στο νερό, σε σημείο που το κυματάκι σκέπαζε ίσα ίσα ανά διαστήματα το μαγιό της και χαλάρωνε ανοίγοντας ελαφρά τα πόδια.  Πλησίασα κοντά της  για να έχω καλύτερη θέα.... είχε βάλει το χέρι της μέσα στο μαγιό και χάιδευε το υγρό της μουνάκι...

Ξάπλωσα δίπλα της και άρχισα να της χαϊδεύω τα πόδια. Είχε καυλώσει πολύ...
Το χέρι μου πήγε χαμηλά, παραμέρισε το μαγιω της στο πλάι  και άρχισα να της χώνω δάχτυλο με μανία στο μουνάκι της. Είχα καυλώσει απίστευτα πολύ. Προσπαθούσε να μην κινείται έντονα παρά την καύλα της καθώς πίσω μας στα δέκα μέτρα είχε ξαπλώστρες και κάποια (λίγα) ζευγάρια βρίσκονταν εκεί.
Δεν είχα αποφασίσει  αν θα έπρεπε να την ξεσκίσω εκεί στην θάλασσα με τα δάχτυλά μου, ή να την αφήσω έτσι μουσκεμένη σαν πουτανάκι στην παραλία που ψάχνει απεγνωσμένα να γαμηθεί.

 Σε θέλω της είπα τελικά με φωνή σπαστή  όλο καύλα.... Θέλω να πάμε πίσω από τα δέντρα εκεί να σε πάρω στα όρθια. Κι η Ν. παραδομένη από καύλα μου απάντησε ότι θα το ήθελε πολύ....

Σηκώθηκε κι εγώ την ακολούθησα πίσω από τα δέντρα στα οποία είμαστε προφυλαγμένοι από τον κόσμο που ήταν στην παραλία ...μόνο κάποιος από το υπαίθριο «πάρκινγκ» από πίσω θα μπορούσε να μας δει......όταν φτάσαμε την στήριξα σε ένα δέντρο και της έδινα γλωσσόφιλα ενώ κατέβασα με μία κίνηση το μαγιώ της στα γόνατα, τόσο παθιασμένα που κόντεψα να το σκίσω… Είχε καυλώσει πάρα πολύ.... Το χέρι της  μου έπιασε τον πούτσο  κι άρχισε να μου τον χουφτώνει και να τον παίζει. Γύρισε προς την άλλη στήνοντας το κωλαράκι της τέλεια. Με το ένα χέρι  κρατιόταν από τον κορμό και με το άλλο έτριβε τον πούτσο μου πάνω στο κωλαράκι της. Με είχε τρελάνει το πουτανάκι μου. Έχωσα με την μία τον πούτσο μου στο μουνάκι της που ήταν μούσκεμα από την ώρα που το χαϊδευε μόνη της σαν τσουλίτσα στην θάλασσα. Την πηδούσα όσο πιο δυνατά γίνεται… Την ένιωσα να χύνει στα όρθια και να συσπάται το μουνάκι της γύρω από τον πούτσο μου. Τραβήχτηκα και έχυσα πάνω στο καυλιάρικο κωλαράκι της. Γύρισε προς τα μένα, έπεσε στα γόνατα και έγλυφε σαν καλό πουτανάκι τον πούτσο μου σε όλο του το μήκος για περίπου πέντε λεπτά, ώσπου σταμάτησε όταν είδε πίσω μας στα αυτοκίνητα ένα ζευγαράκι που προφανώς την έπαιρναν μάτι να ρουφάει πούτσο πίσω από τα δέντρα στην παραλία και που σίγουρα τους είχε καυλώσει κι εκείνους.

Μάζεψε το μαγιώ της επιδεικτικά από το χώμα, και φόρεσε την κοντή τζιν φουστίτσα της έτσι χωρίς να βάλει πάλι το μαγιώ ή εσώρουχα. 

Μπήκαμε στο αυτοκίνητο και πήγαμε στο ταβερνάκι εκεί κοντά για φαγητό. Ήπιαμε το ουζάκι μας, κουβεντιάζαμε και η ώρα πέρασε ώσπου σουρούπωσε κι ήμασταν ακόμα εκεί.  

Κάναμε μια συζήτηση γύρω από αυτό το σεξ στην παραλία και με  προκαλούσε συνέχεια με το στήθος της και τις κινήσεις του… σε κάποια στιγμή μου έπεσαν τα τσιγάρα και σκύβοντας να τα πιάσω άνοιξε διάπλατα τα πόδια της για να μου δείξει το μουνάκι της….

Έμεινα  κάτω από το τραπέζι ψάχνοντας υποτίθεται τα τσιγάρα μου  για δύο λεπτά και χάζευα το τέλειο μουνάκι της που ήταν πάλι καυλωμένο.

Φύγαμε για το ξενοδοχείο καυλωμένοι. Μπήκαμε στο δωμάτιο, ξάπλωσε στο κρεβάτι και μού άνοιξε τα πόδια, έτοιμη να νιώσει πάλι τον πούτσο μου.

«Τώρα θα σε χύσω πουτανάκι μου, αλλά θα το κάνουμε με τον δικό μου τρόπο», της είπα και την σήκωσα απότομα και την τράβηξα στο μπαλκονι.


«Μμμμ, τι κάνεις;» είπε  και δέχτηκε  ένα χαστούκι στο γυμνό κωλαράκι της για απάντηση. Την  έπιασα και την ανάγκασα να στήσει το γυμνό της κωλαράκι προς τα έξω και να σκύψει  έτσι ώστε να μου παίρνει πίπα δείχνοντας το κωλαράκι της προς την πισίνα του ξενοδοχείου και το pool bar που ήταν πιο πέρα. Κάθε τόσο της έριχνα σφαλιάρες στον κώλο.

«Έτσι  τσουλίτσα μου της έλεγα την ώρα που την έχυνα. Σε τιμωρώ γιατί ήσουν ένα κακό δημόσιο πουτανάκι όλη μέρα… Και αυτή είναι η ανταμοιβή σου. Να έχουν όλοι αυτοί οι τουρίστες που κάθονται από κάτω για σουβενίρ μια φωτογραφία από το κωλαράκι σου ενώ μου παίρνεις πίπα σκυμμένη.»  

Καύλωσε τόσο πολύ που όταν μπήκε χυμένη στο δωμάτιο μου έδωσε τον δονητή της, ξάπλωσε στα τέσσερα στο κρεβάτι και με παρακαλούσε να την αποτελειώσω με την γλώσσα μου και το μεγάλο παιχνίδι της…

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σε θελω. Τα διαβαζω συνεχεια αυτα που γραφεις... Θελω να ζησουμε τις πιο τρελες ερωτικες ιστοριες παρεα...

george είπε...

geia sas paidia!!!!!!!!
eisaste apisteuto zeugari!!
nantia eisai megali poutana kai mas exeis kanei na trelenomaste apo kaulatoso egw oso kai i eleni(gynaika mou).x8es diavazame kapies istories sas kai kaulwsame toso pou sto telos i eleni diavaze dynata kai egw ti gamousa piswkolita!!!!!!!!!!!!!!
simera pali diavazontas agalia tin istoria sto estiatorio kai meta sto 3enodoxeio,den ante3ame kai me to pou teleiwsame tin istoria sas 3eskistikame sto gamisi!!!!
poly 8a 8elame na doume toa stringakisou mesa sto mounaki sou kai ta mounoxeila gamata xysia!!!!!!!!!
mporeis episeis sto aytokinito na kremaseis to stringaki sou ston eswteriko ka8refti!!
an kai prin ligo gami8ikame,den antexoume allo kai 8a synexisoume.akoma kai me tin skepsi pws eiste kapou e3w kai to kanete ftiaxnomaste poly.emena mou aresei poly ma i eleni einai ligo ntropali.tis aresei poly omws kai einai 8aymastria sas!!!!!!!!!
polla filakia paidia!
george-eleni!